ΑΡΧΙΚΗ>THE GROUP > TECHNOPYR THESSALONIKI

TECHNOPYR THESSALONIKI

ΑΓΟΡΑ – ΠΩΛΗΣΗ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ 

 

Η συνεχής ανάπτυξη της δραστηριότητας μας στη Βόρειο Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων οδήγησε στην εδραίωση της εταιρείας μας και στη συμπρωτεύουσα, τη Θεσσαλονίκη. Το παράρτημα μας στη Βόρειο Ελλάδα, που βρίσκεται σε μία προνομιακή περιοχή, ακριβώς δίπλα στον εμπορικό Λιμένα της Θεσσαλονίκης, μπορεί να σας παράσχει όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν και οι εγκαταστάσεις της Αθήνας, γεγονός που για εσάς σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και μεταφορικών εξόδων.

 

Διαθέτοντας ένα Depot που καλύπτει περίπου 24.000 τ.μ., η Technopyr Θεσσαλονίκης μπορεί να σας παράσχει ανά πάσα χρονική στιγμή μεγάλες ποσότητες εμπορευματοκιβωτίων, απόολοκαίνουριες μονάδες υψηλών προδιαγραφών απευθείας εκ του εργοστασίου μέχρι μεταχειρισμένες μονάδες υψηλής ποιότητας, προσφέροντας παράλληλα μία ευρεία γκάμα διαφορετικών τύπων εμπορευματοκιβωτίων.

 

Επιπλέον, χάρη στη συμβολή της εταιρείας του Ομίλου μας, Greek Container Services, η Technopyr Θεσσαλονίκης μπορεί επίσης να προσφέρει μία ευρεία γκάμα εμπορευματοκιβωτίων ειδικά σχεδιασμένων για να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, ενώ η ποιότητα τους φέρει την εγγύηση των έμπειρων τεχνικών μας και της πολυετούς πείρας μας στον κλάδο των εμπορευματοκιβωτίων

 

Όπως συμβαίνει και με την εγκατάσταση μας στην Αττική, η Technopyr Θεσσαλονίκης σας παρέχει την επιλογή Ενοικίασης οποιουδήποτε αριθμού εμπορευματοκιβωτίων για όσο χρόνο τα χρειάζεστε, εφόσον δεν επιθυμείτε να τα αγοράσετε.

 

Η Technopyr Θεσσαλονίκης είναι επίσης σε θέση να απορροφήσει εμπορευματοκιβώτια ανεξαρτήτως αριθμού που δεν χρειάζονται πια ή που δεν επιθυμούν να εναποθέσουν στις αποθήκες οι Ναυτιλιακές Εταιρείες και άλλοι πελάτες. Αν δεν χρειάζεστε πια ένα εμπορευματοκιβώτιο, θα μας ενδιέφερε η αγορά του, γι’ αυτό μη διστάσετε να μας καλέσετε.

 

Τέλος, μπορούμε να προγραμματίσουμε τη Μεταφορά των εμπορευματοκιβωτίων σας μέσω του δικτύου μεταφορέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή να συντονίσουμε άψογα τις εργασίες μας με τους μεταφορείς που εσείς θα επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, ο ποικίλως εξειδικευμένος και τεχνολογικά προηγμένος εξοπλισμός διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων που παρέχει η εταιρεία μας είναι στη διάθεση σας.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας.
Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.